Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Perm doktorları için bir gezi düzenledi

Perm doktorları için bir gezi düzenledi
REKLAM ALANI
18.01.2022
A+
A-

“Birleşik Rusya” Perm doktorları için bir gezi düzenledi

Etkinlik “Doktorlara Teşekkürler” kampanyası kapsamında gerçekleştirildi.
Perm City Klinik Hastanesi çalışanları, S.N. Grinberg, “Rusya – benim tarihim” tarihi parkını ziyaret etti.

Partinin bölgesel şubesinin sekreteri, bölgesel Yasama Meclisi’nin ilk başkan yardımcısı Vyacheslav Grigoriev , doktorların çalışmalarının çok zor bir yük anlamına geldiğini kaydetti: duygusal, ahlaki, fiziksel.

“Ayrıca, işten sonra hala sizi bekleyen bir aile işiniz var. Bu nedenle partinin gönüllü merkezinin çalışmaları kapsamında biraz dinlenesiniz diye böyle bir eylemde bulunmaya karar verdik” dedi.

Yeni bir koronavirüs enfeksiyonu olan hastaların tedavisi departmanı, Nisan 2020’den beri Kirovsky bölgesinde faaliyet gösteriyor. Şimdi 15’i yoğun bakım olmak üzere 110 yatak kapasitesine sahip. Çalışanlar, ağır günlük iş yükleriyle günün her saatinde çalışarak bu ciddi hastalığı olan hastalara nitelikli yardım sağlıyor.

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-ekskursiyu-dlya-permskih-medikov

REKLAM ALANI