Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN SAİT AĞAN `DAN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN SAİT AĞAN `DAN YENİ YIL MESAJI
REKLAM ALANI
31.12.2021
A+
A-

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ağan ; 2021 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve hedeflerle 2022 yılına giriyoruz. Yeni yılımızın Karaköprü’ müze Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Başkan Ağan ; AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı olarak yeni yılımızda da Karaköprümüze, Şanlıurfamız için hizmet etmek birinci görevimiz olacak ve hizmet maratonumuz hız kesmeden devam edecektir. Bu anlamda en büyük gayemiz sevgi ve hoşgörü ile herkesin gıpta ettiği ilçemizi her alanda daha mutlu insanların yaşadığı bir yer haline gelmesini sağlamaktır.

Başkan Ağan ; Karaköprü’ müzünvizyonunun gelişmesi, modern ve daha konforlu bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının; barışın, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle, yeni yılın Şanlıurfa’mıza Karaköprü İlçemize ve  ülkemize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum.

İSMAİL DOĞAN -KARAKÖPRÜ

 

REKLAM ALANI