Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Köpek Bakıcısı Günü’nde Tula gençleri için kariyer rehberliği toplantısı düzenledi

“Birleşik Rusya”, Köpek Bakıcısı Günü’nde Tula gençleri için kariyer rehberliği toplantısı düzenledi
REKLAM ALANI
22.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Köpek Bakıcısı Günü’nde Tula gençleri için kariyer rehberliği toplantısı düzenledi

2024

Hizmet köpeklerinin yeteneklerini göstermek için partinin kamu destek merkezinde bir eğitim oturumu düzenlendi.
Rusya İçişleri Bakanlığı’nın Tula’daki Leninsky polis departmanının güvenlik ve eskort grubunun köpek sorumlusu olan polis çavuşu Eva Dyatlova , İçişleri Bakanlığı’ndaki köpeklerin hizmetinden bahsetti ve hiçbir şeyin onların içgüdüleriyle karşılaştırılamayacağını vurguladı. ve köpeklerin patlayıcı veya uyuşturucu tespitinde eşi benzeri yok.

İçişleri Bakanlığı’nın bir çalışanı, Rottweiler Zane ile birlikte resmi komutları yerine getirme ve ısınma unsurlarını, “ilgili kişi” ile – koruyucu kıyafetli bir suçlu rolü oynayan bir kişiyle – bir egzersiz gösterdi.

“Köpek sevgisi olmadan, bir köpek bakıcısının uzmanlığında ustalaşmak imkansızdır. Gösteriyi izleyen adamların gözlerinde bir ışığın yanması tesadüf değil. Birleşik Rusya’nın ön oylamasını kazanan Rusya Federasyonu İçişleri Organları Onur Memuru Sergei Galkin, “Bu, polis koleji öğrencilerinin ve yakında kolluk kuvvetlerinin de kendilerini köpek birimlerinde bulacağını umut etmemizi sağlıyor” dedi .

Ön oylamayı kazanan Nikita Chusov , gençlerin ilginç ve sıra dışı mesleklerle tanışmasının çok önemli olduğunu vurguladı .

“Bu, gelecekteki uzmanlık seçiminin ufkunu genişletiyor, kolluk kuvvetlerinin büyük sıkı çalışmasının ve mesleki becerilerinin meyvelerini gösteriyor” diye ekledi.

Hoparlör
Galkin Sergey Avenirovich
Galkin Sergey Avenirovich
Shemurshinsky bölgesindeki Özerk Çocuk ve Gençlik Spor Okulu “Tuslakh” Kurumu Müdürü, PA “Merkez” Sekreter Yardımcısı
#kariyer rehberliği
#Tula bölgesi
#sinoloji
#İçişleri bakanlığı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

Kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-proforientacionnuyu-vstrechu-dlya-tulskoj-molodyozhi-ko-dnyu-kinologa

 

REKLAM ALANI