Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Diana Duygu Resulova 2022’ye damga vurmaya hazırlanıyor

Diana Duygu Resulova 2022’ye damga vurmaya hazırlanıyor
REKLAM ALANI
28.12.2021
A+
A-

DİANA, 2022’YE HAZIRIM
Ülkesi Rusya’dan gelip Türkiye’de yaşamaya karar veren ve Türk vatandaşlığını alan fotomodel Diana Duygu Resulova 2022’ye damga vurmaya hazırlanıyor.

Açıklama yok.
İri gözleri,fettan bakışları ve muhteşem güzelliğiyle göz kamaştıran Diana Duygu Resulova,şimdilerde oyunculuk dersleri de almaya başladı. Yeni projeleri ile 2022’ye damga vuracağını iddia eden Resulova,’Oyunculuk üzerine birçok kez teklif aldım ancak geri çevirmek zorunda kaldım. Bir işi en iyi şekilde yapmaktan yanayım. O nedenle eğitim şart. Oyunculuk dersleri alıyorum. Yakında kameralar karşısına da geçeceğim’diyor.

Açıklama yok.

TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM
Tam bir Türkiye aşığı olan Rus fotomodel Diana Duygu Resulova, yıllar önce İstanbul’a geldim ve bir daha dönmemeye karar verdim. Türkiye’yi, Türkleri çok seviyorum. Burada hiçbir zaman kendimi yabancı gibi görmedim. Öyle ki Türk vatandaşı bile oldum. Çok mutluyum’ dedi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI