Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uriel’e ‘Nerdesin’ teşekkürü Uriel’e videolu sürpriz

Uriel’e ‘Nerdesin’ teşekkürü Uriel’e videolu sürpriz
REKLAM ALANI
15.01.2022
A+
A-

Uriel’e ‘Nerdesin’ teşekkürü Uriel’e videolu sürpriz

Seslendirdiği “Nerdesin” şarkısıyla 90’lı yıllara damga vuran Ayşen, eseri cover’layarak günümüz dinleyicileriyle yeniden buluşturan Uriel’e sürpriz bir videoyla teşekkürlerini iletti.

 

Yayınladığı cover’lara “Nerdesin” ile bir yenisini daha ekleyen Uriel, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da büyük ses getirdi. Uriel’in başarısı, “Nerdesin”i 90’lı yıllarda seslendiren Ayşen’in de dikkatini çekti. Ayşen, sürpriz bir videoyla Uriel’e teşekkür etti.

AYŞEN: HARİKA YORUM

Avrupa’da geniş bir dinleyici kitlesi bulunan şarkıcı Yusuf Gez, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Ayşen’le bir araya geldi. İki başarılı isim, Uriel için sürpriz bir video hazırlayarak sosyal medyada paylaştı. O videoda Ayşen, Uriel’e şöyle seslendi: “Yıllar sonra canım Zeynep Talu’nun muhteşem sözleriyle hayat bulan ‘Nerdesin’i harika bir şekilde tekrar yorumladığın için çok mutluyum.”

DOSTLUK MESAJLARI

Uriel, Ayşen ve Yusuf Gez arasındaki bu dayanışma takdir topladı. Üç başarılı sanatçıya sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı. Uriel, “İşini iyi yapan müzisyenler arasında asla kıskançlık olmaz” diyerek dostluk mesajları verdi.

DİNÇER KARACALAR İSTANBUL

Klip Linki

 

REKLAM ALANI