Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YALÇIN’IN BÜYÜK BAŞARISI

YALÇIN’IN BÜYÜK BAŞARISI
REKLAM ALANI
20.10.2021
A+
A-

YALÇIN’IN BÜYÜK BAŞARISI
Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Kişisel Gelişim uzmanı ve yaşam koçu Nazire Yalçın, aldığı eğitimlerle başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Açıklama yok.

İşletme mezunu olan Nazire Yalçın, kişisel gelişimle ilgileniyor. Bunun üzerine bir çok farklı alanda konusunda uzmanlaşmış eğitmenlerden eğitimler alan ve almaya devam eden 2 çocuk annesi Yalçın,’ Usui Reiki master, kristal reiki master, kundalini reiki master, ve sıfır noktası Matrix Enerjisi, Manyetik Hipnoz, Acsess Bars uygulayıcısı görevlerini de yapıyor. İnsanların hayattan hep mucizeler beklediğini dile getiren Nazire Yalçın,’Ama mucizelerin oluşması için kendi dönüşümlerine izin vermeleri gerektiğini unuturlar. Bizlerde Mucize Kişisel Dönüşüm olarak danışanlarımızda bu farkındalığı oluşturmaya çalışıyoruz. Bizler yaşam koçluğunda, sorular sorarak kişinin farkındalığını arttırırız. Farkındalığı artan bir birey potansiyellerini keşfeder. Neyi ne kadar yapabileceğinin farkına varır. Aslında bizler toplum olarak kendimizi çok fazla tanımıyoruz. Yetiştiğimiz nesil aslında birazda bastırılmış bir nesil. Ve bu yüzden öz güven ve öz değer eksikliği bizim en sıklıkla karşılaştığımız bir sorun halinde şu anda. Aslında bizden sonraki nesil biraz daha bu konuda şanslı diyebiliriz. Sınırlarını küçük yaştan belli ediyorlar. Şu anda her hangi bir çocuğa gidin istemediği bir şeyi yaptıramazsınız. Öz güven ve öz değerleri çok yüksek ve ne yaptığını bilen kendinden emin bir nesil geliyor aslında.

Buda yeni nesilin lider ruhlu çocuklar olmasının en büyük sebeplerindendir. Kısacası, kişinin ruhsal, zihinsel ve bedensel olarak dengeye gelmesine yardımcı oluyoruz diyebiliriz’ dedi.

 

REKLAM ALANI