Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, dost ülkelerin büyükelçileri için Moskova’daki “Rusya” sergisine gezi düzenledi

“Birleşik Rusya”, dost ülkelerin büyükelçileri için Moskova’daki “Rusya” sergisine gezi düzenledi
REKLAM ALANI
09.12.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”, dost ülkelerin büyükelçileri için Moskova’daki “Rusya” sergisine gezi düzenledi

2023,

Etkinlik, parti tarafından kurulan “Rusya’nın Dostları Kulübü”nün gayrı resmi toplantısı kapsamında gerçekleşti.
Cezayir, Belarus, Brezilya, Venezuela, Vietnam, Mısır, Çin, Küba, Moğolistan, Nikaragua ve Güney Afrika büyükelçiliklerinin temsilcileri VDNKh’deki “Rusya” sergisine geldi.

“İlk kez böyle bir etkinliğe BRICS+ formülü altındaki ülkeleri temsil eden ve BRICS ülkelerinin müttefiki olan geniş bir diplomat grubu katıldı. Bu insani boyutta temasların teşvik edilmesi konusu çok önemli. Partinin Uluslararası İşbirliği ve Yurtdışındaki Yurttaşların Desteğiyle İlgili Genel Konsey Komisyonu Başkan Yardımcısı Senatör Andrei Klimov, bugünkü etkinliğin tam da bu nedenle organize edildiğini söyledi .

İnsani işbirliğinin gelişimini teşvik etmek amacıyla Birleşik Rusya’nın, gayri resmi bir uluslararası platform ve Rusya ile bağını kaybetmek istemeyenler için buna karşılık gelen bir İnternet platformu olan “Rusya Dostları Kulübü” oluşturma girişiminde bulunduğunu hatırlayalım. Rus dünyası. Bu girişim sayesinde, Rusya’nın dostları özgürce iletişim kurabilecek ve ülkede olup bitenler hakkında çoğu zaman her şeyi çarpık bir biçimde sunan Batı medyasından değil, doğrudan bilgi alabilecek.

Hoparlör
Klimov Andrey Arkadeviç
Klimov Andrey Arkadeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Uluslararası İlişkiler Federasyon Konseyi Komitesi Başkan Yardımcısı
#Klimov
#VDNH
#sergi
#uluslararası işbirliği
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-ekskursiyu-na-vystavku-rossiya-v-moskve-dlya-poslov-druzhestvennyh-stran

 

 

REKLAM ALANI