Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” Kemerovo’da cerrahlar için damar protezleri konusunda bir ustalık sınıfı düzenledi

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” Kemerovo’da cerrahlar için damar protezleri konusunda bir ustalık sınıfı düzenledi
REKLAM ALANI
01.07.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” Kemerovo’da cerrahlar için damar protezleri konusunda bir ustalık sınıfı düzenledi

2024

Moskova, Penza, Sibirya ve Kazakistan şehirlerinden doktorlar katıldı
Ustalık sınıfında, S.V. adını taşıyan Kuzbass Bölge Klinik Hastanesi’nden damar cerrahları yer alıyor. Belyaeva, Kemerovo yapımı protezleri kullanma deneyimlerini paylaştı. Sığırların iç meme atardamarından yapılan, Rusya’da tek olan eşsiz bir kan damarı protezinden bahsediyoruz.

“Ustalık sınıfının amacı, özel bir askeri operasyona katılanların cerrahi tedavisinde ksenobiyoprotezlerin kullanımını genişletmektir. Günümüzde Kuzey Askeri Bölge’de mayın patlaması ve ateşli silah yaralanmalarında bu tür protezler kullanılıyor. Bu nedenle, savaş bölgesine yakın hastanelerde ksenobiyoprotezlerin bulunması önemlidir, bu da tedavi sonuçlarının iyileştirilmesine yardımcı olacak ve uzuv amputasyonunun önlenmesini mümkün kılacaktır” dedi. “Kadın Hareketi ” parti projesinin “Aile Sağlığı” bölümünün başkanı Birleşik Rusya” , Devlet Duma milletvekili, Rusya Federasyonu Onursal Doktoru Veronica Vlasova.

Davet edilen cerrahlar, hastanenin damar cerrahisi bölüm başkanı Roman Sultanov’un gözetiminde operasyonu birlikte gerçekleştirdiler ve ürünlerin kalitesi ve etkinliği konusunda ikna oldular.

Ryazan’dan doktorlar ve başkentin A.V. askeri hastanesinden damar cerrahları da deneyimlerini paylaştı. N.N. Burdenko.

 

Hoparlör
Vlasova Veronika Valerievna
Vlasova Veronika Valerievna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Kemerovo bölgesi
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#partiprojeleri
#bölgeler
#Usta sınıfı.
#SVO katılımcılarına yardım
#Vlasova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-organizovalo-v-kemerove-master-klass-dlya-hirurgov-po-protezirovaniyu-sosudov

 

REKLAM ALANI