Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, ülke çapında savaş gazileri ile gençlik toplantıları düzenliyor

Birleşik Rusya, ülke çapında savaş gazileri ile gençlik toplantıları düzenliyor
REKLAM ALANI
03.07.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, ülke çapında savaş gazileri ile gençlik toplantıları düzenliyor

2023,

Parti mekanlarında ve kamu destek merkezinde tutulurlar.

Tematik etkinlikler, Savaş Gazileri Günü ile aynı zamana denk gelecek şekilde zamanlanmıştır. Devlet Duma Savunma Komitesi başkan yardımcısı ve BARS Cascade gönüllü hava keşif birimi komutanı Dmitry Sablin , toplantılarda okul çocuklarının ve öğrencilerin yurtsever eğitimine özel dikkat gösterileceğini söyledi .

“Son zamanlarda, Rusya’da giderek daha fazla savaş gazisi var – bunlar, ellerinde silahlarla ülkemizin geleceğini savunan adamlar. Ve bu adamları desteklemek, onlarla birçok alanda çalışmak, gençlerin vatansever eğitimine entegre olmaları Birleşik Rusya’nın öncelikli çalışma alanlarından biridir” dedi.

Ona göre Gaziler Günü, NWO katılımcıları için özel bir tarih.

“Cepheden geçen adamlar için hayat asla eskisi gibi olmayacak ve bizim desteğimize ihtiyaçları var. Ve eminim ki “Savaş Kardeşliği” her zaman yardıma koşacak ve bu insanları destekleyecektir. Bugün Donbass’ta savaşlarımız çocuklarımızın geleceğini, ülkemizin egemenlik hakkını ve tarihi hakikat ve adaleti koruyor. Şimdi hepimiz zor bir durumdayız ve en önemli şey birleşmek” dedi.

Volgograd halk desteği karargahı, keşif taburunun gizli bölümünün eski başkanı Irina Yarovaya tarafından ziyaret edilecek . O ve kocası askeri birliklerde üç buçuk yıl geçirdiler, Çeçen askeri harekatı sırasında üç bombardımandan sağ kurtuldular. Irina Yarovaya, askeri kariyeri hakkındaki hikayesini Genç Muhafızlar, Yunarmiya ve Kadetler ile paylaşacak.

Ayrıca izleyicilere, profesyonel asker olmayan ancak Sovyetler Birliği Kahramanları unvanı verilen Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcıları hakkında bilgi verilecek.

Arkhangelsk’te, SVO Gennady Zaguzin üyesi ve Afgan kampanyasının gazisi Viktor Dmitrievsky, Yunarmiya üyeleriyle bir araya gelecek . Gençlere ülkenin çıkarlarını korumanın ve ulusal güvenliğini sağlamanın önemini anlatacaklar.

Ve Krasnoyarsk okul çocukları , Kuzey Askeri Bölgesi savaşçısı Vladimir Surikov ile iletişim kurabilecekler . Ekim 2022’de cephe hattı için gönüllü oldu. Dört ay boyunca Ugledar yönünde görev yaptı. Ustabaşı rütbesinde, çağrı işareti St. John’s wort olan BARS biriminde bir makineli tüfek ekibine komuta etti.

Andriy Turchak’ın Başkan ile yaptığı bir toplantıda 1 Temmuz’u federal düzeyde Savaş Gazileri Günü olarak belirlemeyi teklif ettiğini hatırlayın . Bu tarih birçok bölgede belirlendi ve federal tatil statüsü, savaşçılara ek manevi destek sağlayabilir.

Konuşmacı
Sablin Dimitri Vadimoviç
Sablin Dimitri Vadimoviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı
#Sablin
#winddayoncombat
#Olaylar
#CBO
#özel operasyon
#hizmetçiler
#Volgograd bölgesi
#Bahar
#Arhangelsk bölgesi
#Krasnoyarsk bölgesi
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provodit-vstrechi-molodyozhi-s-veteranami-boevyh-dejstvij-po-vsej-strane

REKLAM ALANI