Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği şimdi de Kuzey Makedonya’da 200 ihtiyaç sahibi çocuğa el uzatarak, sünnet ettirdi

Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği şimdi de Kuzey Makedonya’da 200 ihtiyaç sahibi çocuğa el uzatarak, sünnet ettirdi
REKLAM ALANI
31.07.2022
A+
A-

Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği şimdi de Kuzey Makedonya’da 200 ihtiyaç sahibi çocuğa el uzatarak, sünnet ettirdi.

Merkezi Konya’da olan Hızır Uluslararası İnsani Yardım Ve Eğitim Derneği Konya’dan tüm Türkiye’ye, Balkanlara, Afrika’ya Kadar dünyanın farklı Noktalarında faaliyetlerini sürdürmektedir.
Öncelikli faaliyet alanını eğitim öğretim ve öğrencilere veren Hızır Derneği, insani bir vazife olarak bu ay içinde 200 kimsesiz yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun sünnet ihtiyaçlarının karşılanmasına destek verdi.

Zorlu hayat şartları altında yaşayan, imkansızlıklardan dolayı sünnet olamayan çocuklara el uzatan
Hızır Derneği, Müslüman çocukların sünnet ihtiyaçlarının hijyenik ortamlarda gerçekleşmesi için 29-31 Temmuz tarihleri arasında Kuzey Makedonya’da Sünnet programı düzenledi.

200 sünnete ihtiyacı olan çocuğa düzenlenen program için değerlendirmede bulunan Hızır Derneği Başkanı Dr. Mehmet Birekul ” Paylaşmanın ve bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu, güzel kalpli çocuklarımızın gülen gözlerine şahit olmak bizlere mutluluk vermektedir. Sadece Türkiye’mizde değil, tüm gönül coğrafyamızda yardıma ihtiyacı olan destek bekleyen herkese umut olup el uzatmaya çalışıyoruz. Sünnet programımızda destek olup yardımlarını bağışlayan ve katılım sağlayan tüm misafirlerimiz ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: Bedrettin Yalçın

REKLAM ALANI